Services

Vi udfolder potentialet i vores kunders budskaber; skriver ord, skaber billeder og sætter i bevægelse. Kort sagt hjælper vi vores kunder med at definere deres historier, løfte og give dem luft under vingerne.

Vektor illustration af hjerte, tommel op og grine emoji
Sociale medier

På BOCCA skaber vi relevant og engagerende content, der sørger for synlighed for vores kunder. Vi måler på effekten af vores tilstedeværelse, så vi fortsat kan optimere og sikre sammenhængskraft på tværs af platforme.

Clipboard og skakbræt illustration
Strategi

Med indsigt i medier og målgrupper, starter vores arbejde altid med at udarbejde en klar strategi. Strategi hjælper med at navigere i bl.a. mediebrug og markedstendenser og skabe klar kommunikation med skarpe budskaber. Kort sagt gør strategi vores idéer bedre, så vi kan opnå vores kunders mål.

Branding Kop, flyer, visitkort og computerskærm med samme stjerne-motiv
Branding

Vores samtid er et tag-selv-bord af muligheder, derfor skal brands have værdi, så vores kunders kunder forbliver loyale. På BOCCA bringer vi brands til live, så de kan opleves gennem alle dine sanser: Vi gør dit brand distinkt og til det mest indbydende på hele buffeten.

Vektor illustration af flag og megafon
Koncept og kampagner

Når vi udvikler koncepter og kampagner, omsætter vi strategi og indsigter til kreative løsninger. Om budskabet er inspirerende, lærerigt eller tankevækkende stræber vi altid efter at skabe et holdbart og stærkt engagement vores kunder og deres kunder imellem.

Film og animation

På BOCCA udvikler og skaber vi alt fra de helt korte film og animationer til sociale medier til dem, du oplever på flow-TV og i biografen. Vi filmer i fugle, frø og folk-perspektiv og kun fantasien sætter grænser, når virkeligheden skal animeres.

Vektor illustration af lineal og papirrulle
Grafisk produktion – tryk og web

Vores erfarne tegnestue er en af grundstenene i vores inhouse produktion, der altid sørger for en kreativ, sikker og smidig proces i vores arbejde.

Vektor illustration af computer og smartphone
Digitale løsninger

En digital verden kalder på digitale løsninger. Vi udvikler, optimerer og producerer alt fra digitale strategier til landing pages, websites og UX design, der sikrer den gode brugeroplevelse.

Cases

Vi hjælper vores kunder med at definere deres historier, løfte og give dem luft under vingerne. Se hvordan vi bruger vores kompetencer i praksis.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, en opgave til os, eller skal vi arbejde sammen? Du er altid velkommen til at hive fat i os – så giver vi en kop kaffe og hvis vejret er godt, inviterer vi dig op på vores tagterrasse for at opleve Københavns nok bedste udsigt.