Om os

BOCCA blev til en kold januar morgen i 2002, og selvom udviklingen gennem de sidste 20 år har oversteget selv vores vildeste analoge og digitale fantasier, har vores fornemmeste opgave faktisk ikke ændret sig.

Vi fortæller historier, der har til formål at forkorte afstanden mellem vores kunder og vores kunders kunder. Og de faglige byggesten vi er rundet af, har været lige så konstante gennem årene: vores kompetencer, vores kerneydelse og vores kultur.

Bocca er først og fremmest mennesker. Dernæst er vi dygtige til vores fag.

Åbent og lyst køkken, med mennesker der snakker

Kompetencer

To dekader i branchen udmunder i en levet erfaring, faglig indsigt og akkumuleret viden. Mellem os råder klassiske dyder som design, tekstforfatning og projektledelse, men også digitale konverteringer og sociale platforme. Hver for sig er vi ingenting. Sammen er vi BOCCA.

Kerneydelsen

På toppen af vores kompetencer er vi først og fremmest et bureau, der drives af at fortælle historier. Vi udfolder potentialet i vores kunders budskaber; skriver ord, skaber billeder, sætter i bevægelse og lægger lydspor. Kort sagt hjælper vi vores kunder med at definere deres historier, løfte og give dem luft under vingerne.

Kulturen

Vi ved instinktivt, at kulturen er den lim, der binder vores personligheder og projekter sammen. Vi vælger hinanden til og bevæger os ofte ind på hinandens faglige felter, hvilket vi både lærer af og lærer fra os gennem. Vores relation til hinanden er familiær og social. BOCCA er nemlig først og fremmest mennesker. Dernæst er vi dygtige strateger, projektledere, Art Directors, tekstforfattere, animatorer, grafikere, webdesignere og filmproducere.

Kontor med mennesker, der snakker

Vi skriver ord, skaber billeder og sætter i bevægelse.

BOCCA & FRIENDS

På BOCCA arbejder vi sammen. Alt vi producerer er et resultat af mange dygtige menneskers indsatser og indsigter internt på BOCCA. Netop fordi vi ved, at samarbejde styrker os i alt vi skaber, omgiver vi os med gode og dygtige samarbejdspartnere. I indre København bor vi sammen med en række selvstændige fagfolk og firmaer, der alle er eksperter på hver deres felt, men som fællesnævner arbejder med markedsføring og kommunikation – det er dem vi kalder vores FRIENDS. Vi arbejder sammen om opgaver, når det giver mening (det gør det tit) og vi gør brug af hinandens viden og netværk.

Alt vi producerer er et resultat af mange dygtige menneskers indsats.

To flotte unge mennesker, der snakker ved en højbord, hvor der står solsikker i vase

BOCCA

Benthe Ander
Senior projektleder, partner
Charlotte Hasling Frandsen
Senior projektleder
Gitte Rudolph
Senior projektleder
Helen Marie Christiansen
Senior grafisk designer
Jeanette Hornbøll Nielsen
Grafisk designer
Jesper Kjeldsen
Art director, partner
Julie Guldbrandsen
Content and visual director, partner
Julius Elikofer
Studentermedhjælper
Line Skovgaard Juhl
Tekstforfatter og grafisk designer
Louie Nesta
Grafisk designer
Maria Viller
Social Media Specialist
Mathilde Koefoed Theil
Studentermedhjælper
Merete Snejbjerg
Projektleder og office manager
Monica Hildebrandt Ditlevsen
Kontaktchef
Morten Theil
Adm. direktør og stifter
Nadia Vallys
Senior projektleder (på barsel)
Peter Thillemann
Head of Digital

Cases

Vi hjælper vores kunder med at definere deres historier, løfte og give dem luft under vingerne. Se hvordan vi bruger vores kompetencer i praksis.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, en opgave til os, eller skal vi arbejde sammen? Du er altid velkommen til at hive fat i os – så giver vi en kop kaffe og hvis vejret er godt, inviterer vi dig op på vores tagterrasse for at opleve Københavns nok bedste udsigt.