Filmproduktion

Hvad koster en god film?

Det spørgsmål får vi ofte på BOCCA, og selvom vi efterhånden har lavet over 100 reklamefilm, så er spørgsmålet stadig lige svært at besvare. Simpelthen fordi, at det afhænger af et væld af variabler: Hvad skal filmen kunne – hvem skal se den og hvor? Skal den vises i Imperial Bio eller på Instagram? Skal vi spærre en trafikeret vej af i 5 timer for at få det helt rigtige motorcykelskud, eller skal vi portrættere dig på dit eget kontor med en spot og en iPhone?

Film og reklamefilm findes i et utal af længder, bredder og niveauer – og alene derfor har vi samlet vores BOCCAFILM-produktioner i nogle kategorier nedenfor. Det giver måske ikke det fulde overblik, men forhåbentligt nok til at du får en idé om, hvad du kan forvente, når du laver film med os.

Under alle omstændigheder håber vi, at du bliver så inspireret, at du får lyst til at tale med os om dit næste filmprojekt.

Prisniveauer

Disse film understreger, at film ikke behøver at have 20 mand på sættet for at kunne producere en god og informativ film. 
Gode film bliver ofte lavet i klipperummet, og derfor opereres der her med et meget lille hold på 2-3 personer, et enkelt kamera, et enkelt lys og en god mikrofon. Resten er op til klipperen. 

Disse film er oftest produceret med et mindre hold på 3-5 personer. Vi medbringer flere kameraer og endnu flere objektiver, lamper og mikrofoner – og skal det være ekstralækkert tager vi også en drone med på optagelsen.

Film med grundige forberedelser, større krav til både skuespillere og locations, større hold på sættet – og i det hele taget film med en production value, der kan egne sig til de større lærreder. I efterarbejdet kæles der ekstra meget for detaljer som lyd, gradings, musik og visuelle effekter.

Større reklamefilm, skabt og produceret til de store lærreder. Grundige forberedelser og locationscouting, ambitiøse castings og flere optagedage, der planlægges og udføres som mindre militæroperationer. Vi er ofte 15-20 personer på sættet, og vi samarbejder med politi og myndigheder om tilladelser til fx. at spærre gader og broer af for at få de mest spektakulære optagelser. Resultatet skulle også gerne være derefter.

Play Video
Frederikshavn kommune – Move North – Lars
Play Video
Frederikshavn kommune – Move North – Lene
Play Video
Goethe Instituttet
Play Video
IN-Italia
Play Video
Indogvind.dk
Play Video
Industriens Pension
Play Video
Industriens Pension
Play Video
Københavns kommune – Posten bliver digital
Play Video
Movia – Duellen
Play Video
Movia – interaktive reklamefilm
Play Video
Movia – Peter Lund Madsen om S-bussen
Play Video
Neye

Vores kernekompetencer

Vi udfolder potentialet i vores kunders budskaber; skriver ord, skaber billeder og sætter i bevægelse. Kort sagt hjælper vi vores kunder med at definere deres historier, løfte og give dem luft under vingerne.

Koncept og kampagner
Vi omsætter strategi og indsigter til kreative kampagner, der skaber et holdbart og stærkt engagement.
Film og animation
Vi filmer i fugle, frø og folk-perspektiv og kun fantasien sætter grænser, når virkeligheden skal animeres.
Digitale løsninger
Vi udvikler, optimerer og producerer alt fra digitale strategier til landing pages, websites og UX design, der sikrer den gode brugeroplevelse.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, en opgave til os, eller skal vi arbejde sammen? Du er altid velkommen til at hive fat i os – så giver vi en kop kaffe og hvis vejret er godt, inviterer vi dig op på vores tagterrasse for at opleve Københavns nok bedste udsigt.